Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Banjaluka

Radojičić: Koalicioni odnosi u Skupštini grada dobri

BANJALUKA – Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić rekao je danas da su koalicioni odnosi u Skupštini grada dobri i da koalicioni partneri razgovaraju o budućim odnosima.

“Ima `zatezanja` oko pojedinih kadrovskih pitanja, zato što je bilo puno prelazaka, nastajanja ili nestajanja političkih partija i u odnosu na inicijalni sporazum iz 2016. godine stanje je prilično drugačije”, rekao je Radojičić, koji je i predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka.

On je novinarima u Banjaluci rekao da bi bilo potpuno neracionalno u posljednjoj godini mandata sve otpakivati i iznova razgovarati, te da je bolje razgovarati o budućim odnosima i o narednim mandatima.

Radojičić je rekao da je juče održan sastanak koalicionih partnera u Banjaluci na kojem je razgovarano o trenutnom stanju, te budućim odnosima unutar koalicije.

“Ovo je bio prvi sastanak na nivou predsjednika gradskih odbora partija u vlasti u Banjaluci nakon turbulencija i izbora u više partija”, rekao je Radojičić.

On je naveo da je u Skupštini grada Banjaluka u preotekle tri godine bilo mnogo turbulencija, previranja, formiranja novih partija i prelazaka odbornika sa jedne na drugu stranu, te da se dosta tog promijenilo od 2016. godine.

Radojičić je istakao da koaliciju u Banjaluci trenutno čini više od sedam političkih subjekata.

Sastanku juče u Banjaluci prisustvovali su predsjednici gradskih odbora SNSD-a, DEMOS-a, SP-a, Ujedinjene Srpske, DNS-a, Poligrafa i odbornik iz reda nacionalnih manjina u Skupštini grada, koji čine koaliciju u Banjaluci.

Izvor

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button