Banjaluka

Radojičić: „Proljeće u Banjaluci“ kao novi gradski brend

Gradonačelnik Banje Luke Igor Radojičić razgovarao je danas sa predstavnicima više od 90 organizacija, koje će prirediti događaje u okviru predstojeće manifestacije „Proljeće u Banjaluci“.

Loading...

U obraćanju organizatorima, Radojičić je ukazao da je organizacioni odbor ove manifestacije nedavno usvojio listu projekata koji su uvršteni u program „Proljeća u Banjaluci“, u ambiciji da ovaj događaj postane jedan od prepoznatljivih turističkih proizvoda našeg grada.

-Objedinjavanjem gotovo svih kulturnih, sportskih i turističkih događaja u program „Proljeća u Banjaluci“ želimo da se naš grad regionalno promoviše i privlači posjetioce iz cijelog regiona – rekao je Radojičić.

Program „Proljeća u Banjaluci“ obuhvata više od 90 raznih događaja, od prepoznatljivih sportskih okupljanja, poput dva polumaratona, brojnih koncerata poznatih muzičkih zvijezda pa sve do novih, turističkih manifestacija, poput „Ćevap festa“.

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!