Društvo

Ljudska veličina: Dao 10.000 KM za liječenje Bišćanina i odbio zalog

Nedugo nakon što je na stranicu portala “Biscani.net” stigao apel za pomoć jednom čovjeku iz ovog grada, koji je ovom prilikom htio da ostane anoniman, stigla je i ponuda za pomoć od Bišćanina Sanela Hadžića.

Naime, Sanel Hadžić je Bišćanin koji živi i radi u Švedskoj, a nakon što je vidio apel za pomoć, odlučio je da on bude kap u moru koja će spasiti još jedan život.

Loading...

Nakon apela, Hadžić se ponudio da pomogne i to na način da će osigurati potrebna sredstva, ali zauzvrat neće uzeti ništa, tačnije kuću koja je ponuđena kao zalog da će novac biti vraćen.

Kako navode, juče u poslijepodnevnim satima na stranicu pomenutog portala javio se Bišćanin kojem je potrebno 10.000KM za hitno liječenje, a koji zauzvrat nudi kuću da se osigura kao zalog da će novac biti vraćen.

“Razgovarao sam sa porodicom i jako mi je žao šta im se dešava. Ponudili su mi ugovor kod notara da njihova kuća bude zalog da će mi vratiti novac, ali ja to ne želim. Ja sam se se isključivo javio porodici da im pomognem i novac im halalim. To ću uraditi kako sam im i obećao. Da im Alah olakša i riješe zdravstveni problem čim prije”, izjavio je Sanel Hadžić za portal “Biscani.net”.

Poruka iz inboxa:Kontakt telefon: O65/276-160

Gepostet von Biscani.net am Montag, 25. März 2019

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!