Hronika

Lozničanin teško povrijeđen prilikom pada sa skele u Derventi

DERVENTA – Tridesetsedmogodišnji Milivoj Gligorić iz Srbije teško je povrijeđen kada je pao sa skele prilikom izvođenja radova na pumpi “Slavuljica petrol” u Derventi.

Gligorić je, kako saznajemo, iz Loznice i radio je za firmu “Profiko svetleće reklame” Loznica, a pao je u utorak prilikom postavljanja limenih panela te zadobio tešku povredu glave i grudnog koša.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave (PU) Doboj, derventskoj policiji prijavljeno je da je radnik pao sa skele prilikom izvođenja radova na benzinskoj pumpi u ovom gradu. Njemu je najprije ukazana pomoć u Domu zdravlja Derventa, a potom u dobojskoj bolnici, odakle je prevezen u Univerzitetski klinički centar RS u Banjaluci, gdje su mu konstatovane teške tjelesne povrede.

On je hospitalizovan u Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje, a prema riječima Darka Golića, načelnika te klinike, zadobio je teške povrede glave i grudnog koša.

“Pacijent M.G. priključen je na aparate za mehaničku ventilaciju, a sve dalje prognoze u vezi sa zdravstvenim stanjem ovog pacijenta su neizvjesne”, naveli su iz UKC RS.

Iz PU Doboj rekli su i da je tokom vršenja uviđaja na licu mjesta bio prisutan i republički inspektor rada i zaštite na radu, a o svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

Podsjećamo, ova je pumpa izgorjela u požaru u septembru prošle godine. Policija je u novembru te godine uhapsila Dervenćane Slađana Stanojevića (22) i Rajka Latinovića (29) zbog sumnje da su zapalili ovu pumpu, u kojoj su bili zaposleni.

Vlasnik izgorjele pumpe u Derventi tvrdi da su radnici priznali podmetanje požara

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!