Politika

Brnabić: Okrenimo se budućnosti, saradnji, miru i stabilnost za drugačiji region

Predsjednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić izjavila je danas u Banjauci da njena zemlja ima konkretnu i stvarnu brigu za opstanak i napredak Republike Srpske.

Istakla je da je potrebno da se, ne zaboravljajući prošlost, okrenemo budućnosti, saradnji, miru i stabilnosti te brizi za generacije koje dolaze i obavezi da se za njih napravi drugačiji region i bolja budućnost.

Nakon što joj je predsjednica RS Željka Cvijanović danas uručila Orden Republike Srpske na lenti, Brnabić je rekla da je ovo priznanje za nju potvrda “odgovorne politike Vlade i predsjednika Srbije“.

Istakla je da Republika Srpska i Srbija imaju “bratski odnos, koji prevazilazi formalne, uobičajene okvire bilateralne saradnje“ te da se ta saradnja bazira na konkretnim projektima izgradnje infrastrukturnih, obrazovnih i drugih objekata.

Brnabić je dobila orden, kako je rečeno, za naročite zasluge u razvijanju i učvršćivanju saradnje i političkih odnosa Srbije i Republike Srpske, te “za nemjerljiv doprinos u borbi za fizički i duhovni opstanak, afirmaciju i razvoj Republike Srpske“.

Izvor
Fena
Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
1 Comment
najstarije
najnovije najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Krompjuter
Krompjuter
5 godina prije

E, pa prvo da se raskusuramo, a onda ćemo se mi lako okrenuti toj buducnosti ☺️

Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!