Politika

Čubrilović: DEMOS nudi perspektivu mladima

DOBOJ – Predsjednik Demosa Nedeljko Čubrilović rekao je da ova stranka mladima nudi perspektivu i izrazio zadovoljstvo što je večerašnjim formiranjem Aktiva mladih Demos u Doboju organizacijski kompletiran.

Loading...

“Nadam se da će konekcija između odbora mladih, žena i rukovodstva Gradske organizacije dati novu volju i energiju onima koji budu radili i sarađivali sa ovom grupacijom”, rekao je Čubrilović novinarima, nakon prve izborne skupštine Aktiva mladih dobojskog Demosa.

Prvi izabrani predsjednik Aktiva mladih Predrag Simić najavio je aktivnosti na izradi političke platforme, strukture članstva, a nakon toga i akcioni plan, da bi na lokalnim izborima naredne godine imali svog predstavnika u Skupštini grada Doboja.

Predsjednik dobojskog Odbora Demosa Slađan Jović očekuje da do kraja juna ova stranka kompletira sve mjesne odbore u Doboju, kojih je do sada formirano oko 80 odsto.

“Imamo cilj – da nakon ozbiljnih priprema ostvarimo dobar izborni rezultat na lokalnim izborima 2020. godine”, rekao je Jović.

(SRNA)

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!