Politika

Čubrilović: Projekti u Doboju imaju podršku Vlade Srpske

DOBOJ – Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović rekao je danas da projekti koji se realizuju u Doboju imaju svu podršku i logistiku Vlade Srpske u saradnji sa lokalnom vlasti, koja zna šta hoće i šta treba.

Loading...

“Ovo je bila prilika da čestitam gospodinu Jeriniću ubjedljivu pobjedu na prijevremnim izborima (za gradonačelnika Doboja). To je i pokazatelj da sinhronizacija lokalne i republičke vlasti doprinosi razvoju sredine. To su građani Doboja prepoznali dajući podršku ovakvoj kombinaciji”, izjavio je Čubrilović nakon današnje posjete Gradskoj upravi u Doboju.

Navodeći da je Vlada intenzivno prisutna u ovoj lokalnoj zajednici od kada je bila pogođena majskim poplavama 2014. godine, Čubrilović je istakao da će pomoć biti nastavljena.

Gradonačelnik Doboja Boris Jerinić naveo je da je sa Čubrilovićem razgovarao o određenim zakonima koji se donose u Narodnoj skupštini Srpske, a odnose se na lokalne zajednice.

“U narednom periodu ćemo posredstvom naših poslanika u Narodnoj skupštini i uz pomoć predsjednika Skupštine Nedeljka Čubrilovića tražiti donošenje najboljih zakonskih rješenja u interesu svih građana lokalnih zajednica”, istakao je Jerinić.

On je rekao da se nada da će Čubrilovićeve posjete Doboju biti češće.

(SRNA)

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!