Sport

Mesi: Nedostaje mi Ronaldo!

Napadač Barselone Lionel Mesi otvorio je dušu argentinskim medijima i priznao da mu nedostaje rivalstvo sa sjajnjim Portugalcem.

Mesi, koji je proteklih nedjelju dana imao problema sa povredom prepona, rekao je kako bi volio da je Kristijano Ronaldo i dalje u Španiji.

Njih dvojica su godina vodili žestoke bitke za trofeje i prestiž kao prve perjanice Barselone i Reala, sve do avgusta prošle godine kada je Kristijano za 105 miliona evra prešao u redove Јuventusa.

“Nedostaje mi Ronaldo. Iako je bilo teško gledati kako osvaja trofeje, on je La Ligi davao prestiž. Јuventus je od kako je on stigao, veliki kandidat za trofej Lige šampiona, meč sa Atletikom sigurno im je ulio novo samopouzdanje”, izjavio je Mesi.

Barselona ima veliku prednost ove sezone u odnosu na Real, trenutno je to 12 poena i sva je prilika da će Mesi i drugovi odbraniti titulu prvaka Španije. Real je bez Ronalda u padu o čemu svjedoči i činjenica da su eliminisani iz Lige šampiona već u osmini finala.

Osim toga, Mesi je pričao i o tome ko su po njemu trenutno najbolji igrači svijeta.

“Ne bih da zaboravim bilo koga, ali mislim da su Nejmar, Kilijan Mbape, Eden Azar, Luis Suarez i Serhio Aguero trenutno najbolji. Nisam pomenuo Kristijana jer sam ga odvojio na posebnu listu sa mnom!”, poručio je Mesi.

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!