Hronika

Teško povrijeđeni majka i dijete koje je pokrenulo automobil

DRVAR – Jedanaestogodišnje dijete iz Drvara i majka čiji su inicijali M.Z. /44/ teško su povrijeđeni u ovom mjestu kada je dijete pokrenulo automobil koji je potom udario u metalnu ogradu, rekao je Srni portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Livanjskog kantona Ivica Vrdoljak.

“Policijska stanice Drvar dobila je dojavu zaposlenih Doma zdravlja Drvar da su dovezeni žena i dijete koji su zadobili povrede u saobraćajnoj nezgodi”, rekao je Vrdoljak i dodao da su dojavu zaprimili juče oko 18.30 časova.

Povrijeđenima je ukazana ljekarska pomoć nakon čega su oboje prevezeni u kantonalnu bolnicu u Livno, da bi dijete potom u teškom stanju prebačeno u Klinički-bolnički centar u Splitu.

Iz policije su naveli da se na mjestu događaja došlo do saznanja da je dijete u jednom momentu ušlo u “mercedes” i pokrenulo vozilo, te da je vozilo udarilo u metalnu ogradu i nanijelo teške povrede majci.

(SRNA)

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!