Banjaluka

„Građanska patrola“: Popravljeni rekviziti na igralištima

Zahvaljujući dojavama naših sugrađana, putem mobilne aplikacije „Građanska patrola“, ovih dana su obavljene neophodne popravke na dječijim igralištima na Starčevici i Aleji Svetog Save.

Loading...

– Na igralištima u Ulici Save Ljuboje i Aleji Svetog Save rekviziti su popravljeni i igrališta su sada u punoj funkciji. Na osnovu prijava iz „Građanske patrole“, popravljeni su i rekviziti na dječijem igralištu na Petrićevcu, a u toku je rješavanje oštećenja na igralištima u ulicama Tihomira Damjanovića i Mirka Kovačevića. I ovom prilikom apelujemo na sve građane da čuvaju komunalnu opremu i da pogotovo vode računa o našim najmlađim sugrađanima, a sve eventualne nepravilnosti mogu prijaviti našem odjeljenju ili putem „Građanske patrole“ – ističu iz Odjeljenja za komunalne poslove.

Na osnovu prijava putem ove aplikacije, ovih dana su sanirana oštećenja na polomljenim klupama na šetalištu između mostova Venecija i Rebrovac.

Sugrađani su, između ostalog, prijavili i nepravilno postavljen kontejner u Ulici Sime Matavulja, a izdat je nalog „Čistoći“ da se kontejner postavi na predviđeno mjesto. Pored toga, evidentirano je i nepropisno parkiranje na Bulevaru Živojina Mišića, kao i nepropisno odlaganje otpada, građani su prijavili u ulicama Novaka Pivaševića, Dušana Simića i Ivana Kosančića.

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!