Sport

BK “Slavija 1961” domaćin prvenstva BiH

Bokserski klub “Slavija 1961” danas slavi prvi rođendan, a kao poklon stigla im je organizacija prvenstva BiH za juniore i omladince. U SD Obilićevo naredna tri dana očekuje se oko stotinu takmičara iz cijele BiH, a Slaviju će predstavljati pet boksera. Vrijeme je da Slavija ponovo stvara šampione i pronosi slavu grada na Vrbasu, kao što je to činila decenijama unazad, kaže predsjednik kluba Božidar Pejaković. 

Budući asovi Slavije pozivaju publiku da dođe u što većem broju da ih podrži, a oni će im se, kažu, odužiti dobrim borbama i nadaju se zlatnim medaljama. 

A da bi stigli do zlatne medalje potrebno je mnogo rada i odricanja. Volje ne manjka, ali zato ovim mladim bokserima nedostaju osnovni uslovi za treniranje. Nadaju se da će u skorije vrijeme dobiti svoju salu i ring, a do tada neizmjernu zahvalnost duguju karate klubu Vrbas, koji im je ustupio svoje prostorije. Ipak, da nisu zaboravljeni pokazao im je predsjednik Bokserskog saveza Srbije, Nenad Borovčanin.

Program takmičenja u petak i subotu počinje u 17 časova i 30 minuta, dok je finale u nedelju u 11 časova.

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Izdvojeno

Close
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!