Politika

Dnevni Telegraf: Nešić na čelu DNS-a?

Predsjednik Regionalnog odbora DNS-a sarajevsko-romanijske regije Nenad Nešić, najvjerovatnije, naslijediće Marka Pavića na čelu te stranke, saznaje Dnevni Telegraf od izvora u vrhu DNS-a.

Inicijativa da Nešić preuzme čelnu poziciju u DNS-u, kako saznaje Telegraf, potekla je od dijela članstva sa Romanije, ali su i pojedini odbori DNS-a u Hercegovini, Posavini i Krajini spremni da podrže Nešićevu kandidaturu.

Loading...

Zagovornici Nešićevog dolaska na čelo DNS-a navode da je on svojim dosadašnjim stranačkim radom pokazao da je jedan od najjačih stubova te stranke, a smatraju i da je na čelu JP ”Putevi RS” postigao zavodne rezultate i dao nemjerljiv doprinos izbornom rezultatu DNS-a u cijeloj Republici Srpskoj.

Takođe, smatraju da je Nešić trenutno jedini čovjek u rukovodstvu DNS-a, koji poznaje stanje na terenu i ima kapacitet da spriječi dalja urušavanja stranke, koja su počela odlaskom četiri narodna poslanika iz DNS-a.

Da je spreman da se uhvati u koštac sa problemima s kojima se RS i DNS susreću, Nešić je potvrdio nedavno u intervjuu ”Večernjim novostima”, navodeći kako mu je namjera da ”konačno počne dinamičniji razvoj istoka RS, kao i da se novac sa nivoa BiH više ulaže u područje Podrinja, Romanije i Hercegovine”!

”Iza mene će za četiri godine ostati rezultati moga rada na terenu. Preduzeće na čijem sam čelu, u ovom trenutku je pravi privredni zamajac Srpske. Angažovana je domaća građevinska operativa, tako da s pravom možemo reći da “Putevi” vode Srpsku naprijed. Radimo, gradimo širom Republike, a mislim da istok Srpske zaslužuje bolje putne komunikacije”, rekao je Nešić.

Podsjećamo, predsjednik DNS-a Marko Pavić još krajem prošle godine u stranačkim krugovima je najavio povlačenje sa čela DNS-a.

(DNEVNI TELEGRAF)

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!