Svijet

Potpuno izgorio: Izvukla djecu iz automobila u posljednjem trenutku VIDEO

Snimak strašnog incidenta koje se nedavno dogodio u Kanberi još jednom je pokazao koliko je tanka linija između života i smrti.

Mlada Australijanka Ketrin En izvukla je svoje dvoje male djece iz zapaljenog automobila samo nekoliko trenutaka prije nego što je automobil zahvatio plamen.

Ona je prethodno imala problema sa akumulatorom vozila, pa je kupila rezervni da joj se nađe ukoliko automobil stane.

Dok je, prošlog petka, vozila svoje dvoje djece, od četiri godine i od pet mjeseci, rezervni akumulator se sam od sebe otvorio uz šištanje i dim.

“Brzo sam izvela Tomija napolje i, dok sam to radila, akumulator je eksplodirao. Kabina se napunila ogromnom količinom dima, a auto je počela da zahvata vatra”, napisala je ona u postu na Fejsbuku.

Ketrin se potom vratila po svoje drugo dijete, koje je ostalo u vozilu punom dima. Samo nekoliko sekundi pošto ga je izvukla, automobil je zahvatio plamen.

“Ovo je snažno upozorenje da je život kratak i da kraj može doći za samo nekoliko minuta, kao i na to da su životi mnogo značajniji od imovine”, napisala je ona.

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!