Magazin

Vidovnjaci i astrolozi otkrivaju KO JE UBIO DAVIDA DRAGIČEVIĆA i šta čeka DRAŠKA STANIVUKOVIĆA

Redakcija Aure angažovala je desetak najcjenjenijih astrologa i parapsihologa sa Balkana. Oni su na osnovu datuma rođenja misteriozno nestalog Davida Dragičevića i Draška Stanivukovića, mladog banjalučkog političara, došli do šokantnih saznanja i upozorenja…

Misteriozna smrt 21 – godišnjeg studenta elektrotehnike iz Banja Luke Davida Dragičevića, zbog kojeg mjesecima hiljade ljudi protestuje Banjalukom, dugo je u samom vrhu svjetskih „top vijesti“. Devetomjesečni nemiri su krajem prošle godine zaustavljeni. Nastupila su hapšenja, optužbe, pravdanje, taktičko nadmudrivanje, nestanci pojedinaca…

Loading...

– David je anđeo, Božji dar koji će iznjedriti dobro na ovim prostorima. Nevin je stradao u cvijetu mladosti. To je Božja volja; žrtvovan je da bi ga jednog dana narodi slavili kao spasitelja i sveca – kazala je Auri sarajevska vidovnjakinja Beba.

Draško Stanivuković ekonomsku zaleđinu ima u bogatoj porodici, politički je aktivan u opozicionom PDP-u. Aktivno su uključio i u borbu za dokazivanje istine o misterioznoj smrti Davida Dragičevića, zbog čega je u nekoliko navrata hapšen. Prema nezvaničnim informacijama, u zadnjih nekoliko godina mu je izrečeno novčanih kazni u iznosu od nekoliko desetina hiljada maraka.

Imao je i nekoliko anonimnih prijetnji, te upozorenja da „skrati jezik“ jer bi ga mogao „pojesti mrak“. Međutim, on ne posustaje. Da li će izdržati? Šta ga čeka u narednom periodu? Hoće li na kraju „ostati bos ili postati hadžija“?

– Njegov život je u ozbiljnoj opasnosti. On je svjestan da bi ga ako nastavio ovako otvoreno da se bori sa režimom mogao „pojesti mrak“. Najbolje bi bilo da se jedno vrijeme primiri, jer doći će njegovo vrijeme – kazala je za Auru izdanje Vidovita Beba.

Svoje vizije, astrološke analize i tarot tumačenja o Davidu Dragičeviću, njegovom ocu Davoru, te o Drašku Stanivukoviću dali su: Damir Igor, poznati astronumerolog, Vidovita Lea, jedna od najcjenjenijih sarajevskih vidovnjakinja, Milan Ristanović, beogradski astrolog, Kada Radetinaa, sarajevski parapsiholog, bijeli mag Ado Sarajlija, Saša Joka i Martina Roško, tarot tumači iz Zagreba, Nina Zuko, sarajevski tarot majstor, Rade Živanović, vizionar iz Srbije.

Ako je suditi po onome što su dostavili, predstoji nam izuzetno buran period, koji bi mogao iznjedriti i strane faktore umiješane u cijelu ovu priču.

Definitivno je u pozadini novac, s kojima imaju veze aktuelni režimi u BiH i pojedinim zemljama EU, kažu astrolozi. Zanimljivo je da svi vidovnjaci i astrolozi „upiru prstom“ u mladu žensku osobu, koja ponajviše zna o misterioznoj smrti Davida Dragičevića.

Što se tiče Stanivukovića – ako predevera narednih pola godine do godinu, bit će novi miljenik narodnih masa. Ipak, o njegovoj sudbini odlučuju u savezu domaći i ino – faktor. Njegova sudbina je na vagi i puna mraka!

Izvor
Aura
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!