Hronika

MUP i dalje radi na slučaju ubistva Slaviše Krunića

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač rekao je danas u Banjaluci da MUP i dalje radi na slučaju teškog ubistva banjalučkog biznismena Slaviše Krunića i pronalaženju eventualnih nalogodavaca ovog krivičnog djela.

“Ne možemo o tome da pričamo u ovom trenutku, ali bitno je da su izvršioci tog ubistva u proceduri. Sud će na kraju da presudi kako smatra da treba, ali MUP nastavlja da radi na ovom slučaju”, rekao je Lukač novinarima.

On je dodao da su u rad na ovom predmetu uključene i bezbjednosne agencije iz okruženja.

“Nadam se da ćemo s njima doći i do nekih novih podataka koji mogu baciti više svjetla na taj događaj”, naveo je Lukač.

Kada je riječ o pokušaju ubistva Slobodana Vasiljevića u Šekovićima, Lukač je rekao da je policija u tom slučaju uradila svoj dio posla i privela napadače.

“Ne bih ulazio u to na koji način sudovi i tužilaštvo donose odluke, ali nadam se da će taj slučaj dobiti epilog, jer ima dovoljno dokaza i podataka do kojih je policija došla u istrazi”, dodao je Lukač.

On je rekao da pripadnici policije imaju obavezu da kontrolišu kretanje svih potencijalno opasnih lica koja se dovode u vezu sa pomenutim slučajem.

“Da sam na mjestu sudija i tužilaca, ne bih oslobađao lica koja mogu nekoga da ugroze, i to sve dok se kompletan proces ne završi”, dodao je Lukač. 

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!