Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Kultura

Radosavljević: Takmičenja mi pomažu u izgradnji karijere

David Radosavljević iz Banjaluke osvojio je publiku još kao dječak nastupom u regionalnim takmičenjima.

Nakon što je prije tri godine objavio prvu autorsku pjesmu, sada je došlo vrijeme za novu, a svoj talenat dodatno brusi nastupajući u takmičenju “Pinkove zvezdice – All stars”, gdje će se u novom krugu predstaviti i ovog petka.

“Muzičkom takmičenju ‘All stars’ sam se radovao najviše zbog ponovnog susreta i druženja sa drugovima iz prijašnje sezone ‘Pinkovih zvezdica’. ‘All stars’ je šou u kome su superfinalisti iz sve četiri sezone”, pojasnio je Radosavljević, napominjući da su se njegovi roditelji prvo dvoumili da li uopšte da učestvuje u ovom šouu.

“Sada sam u mutaciji, koja je normalna za dječake mojih godina, ali mutacija dosta otežava pjevanje. Moja želja je bila veća i odlučili su da pokušam, tako da zasad uspijevam da kontrolišem glas. Muzička takmičenja mi mnogo pomažu u izgradnji karijere. Ponovo sam u žiži interesovanja i dobijam razne ponude za snimanja”, kazao je on.

Priznao je da ima tremu pred svaki nastup, ali smatra da je i ona veća što je stariji jer je svjesniji i odgovorniji.

“Za deset krugova u dosadašnjem takmičenju samo dva puta sam dobio manju ocjenu od petice, i ta dva kruga sam smireno čekao rezultate. Neću biti skroman, nadam se superfinalu i da me moji sugrađani podrže u tome SMS glasovima”, želje su koje trenutno ima ovaj tinejdžer.

Novu pjesmu snimiće u duetu s hrvatskom pjevačicom Nikolinom Pelaić, a istu će raditi hrvatski kompozitor Ernest Pelaić.

“Ernest nas je kontaktirao i izrazio želju da napiše i komponuje pjesmu. Rekao je da imam tu neku suzu u glasu i da zna šta će za mene da uradi. Tako su krenuli dogovori u vezi sa pjesmom i spotom, koji će biti snimljen u prelijepom Splitu”, naveo je on.

Radosavljević se preselio u Beograd, gdje će nastaviti školovanje, a smatra da tamo ima veće mogućnosti da nadogradi sebe u muzičkom smislu.

Izvor

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button