Hronika

SAMARDŽIJA IMAO SAUČESNIKA U ZLOČINU Obradov povezan sa brutalnom likvidacijom Damira Ostojića

Protiv Miloša Obradova sa Pala podnesena je dopuna izvještaja Republičkom javnom tužilaštvu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo teško ubistvo na štetu Damira Ostojića i teško ubistvo u pokušaju na štetu Sandre Jošić iz Banjaluke.

– Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske podnijeli su Republičkom javnom tužilaštvu, Posebno odjeljenje za suzbijanje korupcije, organizovanog i najtežih oblika privrednog kriminala dopunu izvještaja protiv M.O. sa Pala zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo teško ubistvo na štetu Damira Ostojića i teško ubistvo u pokušaju na štetu Sandre Jošić iz Banjaluke – saopšteno je iz MUP-a Srpske.

Navodeći samo inicijale, u saopštenju iz MUP-a se navodi da se Obradov sumnjiči da je sa Stefanom Samardžijom i još jednim nepoznatim licem 5. septembra prošle godine izvršio pomenuta krivična djela u Banjaluci.

Iz MUP-a Srpske naglašavaju da se istraga na ovom predmetu nastavlja.

Srna nezvanično saznaje da se Miloš Obradov nalazi u pritvoru u KPZ Zenica, zbog sumnje da je sa Srećkom Trifkovićem učestvovao u ubistvu sarajevskih policajaca, dok se Stefan Samardžija nalazi u pritvoru u KPZ Banjaluka zbog ubistva Damira Ostojića.

Izvor

Ključne riječi

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!