Hronika

Krivicu priznalo sedam uhapšenih u akciji “Kasa dva”

ISTOČNO SARAJEVO – Uhapšeni u policijskoj akciji “Kasa dva” zbog utaje poreza i doprinosa, kompjuterske prevare i nezakonitog postupanja u privrednom poslovanju, njih sedam, priznali su da su da su počinili krivična djela koja im se stavljaju na teret, rekao je Srni portparol Okružnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu Neven Kramer.

Kramer je rekao da su uhapšena lica u svojstvu osumnjičenih ispitana u prisustvu branilaca, nakon čega ih je postupajući tužilac pustio da se brane sa slobode, jer nisu stečeni zakonski uslovi za podnošenje prijedloga za pritvor.

Loading...

On je potvrdio da je akcija “Kasa dva” još u toku.

U akciji izvedenoj u petak, 12. aprila, pretreseni su objekti kafe bara “Pegi” na Jahorini, restoran “Bob” u Miljevićima, Knjigovodstvena agencija “Pejović” na Palama, restoran “Vila Bela” na Jahorini i restoran “Toplik”.

Prema nezvaničnim saznanjima Srne, uhapšeni su Predrag Obućina, Njegoš Ćulum, Svanimir i Miljana Kreštalica, Dušanka Pejović, Zoran Obućina i Zorka Jovančić.

(SRNA)

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!