Banjaluka

„Proljeće u Banjaluci“: Svjetski dan glasa i glasnica 16.aprila

Vokalni atelje „Mama Voks“ 16. aprila, u 18 časova, u Muzičkom paviljonu Parka „Petar Kočić“ obilježiće Svjetski dan glasa i zdravlja glasnica kroz jednodnevne aktivnosti. Program manifestacije uključuje predavanje dr Nataše Golac-Guzina i Danijele Radulović, radionicu vokalne tehnike i tehnike disanja koju će voditi Dunja Simić i Maja Manojlović i mini koncert vokalnog ateljea „Mama Voks“ sa muzičkim sastavom.

“Pričaćemo o promuklosti kod djece i odraslih i važnosti logopedske terapije kroz koju učimo kako uspostaviti pravilnu fonaciju bez napora, boli ili promuklosti. Pričaćemo i o vokalnom traktu, njegovom održavanju, prevenciji i tretmanu, ali i bolestima glasnica i kako ih prepoznati. Svijest o važnosti kvaliteta glasa i zdravlja glasa je još uvijek nedovoljno razvijena, a to sa punim pravom kao vokalni pedagog mogu reći, nakon svih ovih godina baveći se vokalnom pedagogijom. Povežite se sa svojim glasom, on vam može mnogo reći o zdravlju glasnica i cijelog organizma. Iskoristite tu prednost za rano prepoznavanje bolesti”, rekla je Maja Manojlović, vokalni trener u ateljeu „Mama Voks“.

Ovaj događaj je uvršten u program “Proljeća u Banjaluci”.

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!