Banjaluka

U Banjaluci okrugli sto o unapređenju školskog sporta

​BANJALUKA – Okrugli sto o temi “Školski sport, mogućnosti unapređenja, perspektive”, koji će danas biti održan u Banjaluci, ima za cilj da se, u okviru stručne rasprave, dođe do rješenja koja će omogućiti kvalitetne časove fizičkog vaspitanja i obrazovanja za svu djecu u Republici Srpskoj radi pravilnijeg rasta i razvoja.

Iz Udruženja “Misli dobro”, koje je organizator okruglog stola, saopšteno je da istraživanja o temi aktivnosti djece pokazuju da tek polovina osnovaca ima redovnu fizičku aktivnost, što ostavlja negativne posljedice po zdravlje nacije koje se ogledaju u problemima gojaznosti, ravnih tabana, deformiteta kičmenog stuba.

Loading...

Okruglom stolu, čiji je početak zakazan u 11.00 časova u hotelu “Bosna”, prisustvovaće ministar porodice, omladine i sporta Republike Srpske Sonja Davidović, kao i predstavnici Ministarstva prosvjete i kulture Srpske, grada Banjaluka, Fakulteta fizičkog vaspitanja i sporta, Aktiva direktora osnovnih škola, te nastavnici, profesori i brojni sportski radnici.

Konferencija za novinare predviđena je u 12.45 časova.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!