Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Društvo

Novi detalji horora u Bihaću: Majka kćerku dala bratu svog novog muža

BIHAĆ – Šesnaestogodišnju djevojčicu iz Bihaća majka je tjerala na seksualni odnos od januara do 11. aprila, kada je djevojčicina baka slučaj prijavila policiji.

Nakon razvoda djevojčicinih roditelja, starateljstvo je dodijeljeno ocu, koji je već mjesecima na radu u inostranstvu, a ona je ostala s bakom.

“U međuvremenu se njena majka treći ili četvrti put preudala. Ovog puta otišla je kod nekog muškarca u Veliku Kladušu, a u januaru je nagovorila svoju kćerku da dođe kod nje. Govorila je da će joj sve obezbijediti samo da dođe s njom da živi”, saznaje “Avaz” u Bihaću.

Iza ovoga krije se klasična prodaja vlastitog djeteta.

“Kada je 16-godišnjakinja došla u Veliku Kladušu, odmah je upoznala i brata novog muža svoje majke. Govorila joj je da će imati svoju sobu ako ode u kuću 32-godišnjeg M. F. Otišla je i za djevojčicu je počeo pakao”, navodi šokantne detalje izvor.

Gdje je, za to vrijeme, otac djevojčice?

“On je u Njemačkoj. Obaviješten je o svemu. Uskoro treba doći u BiH i biti saslušan, jer je dijete ostavio svojoj majci. Čovjek je van sebe”, kaže sagovornik upućen u istragu.

Policiju je pozvala baka maloljetnice, kojoj su komšije iz Velike Kladuše ispričale da je njena unuka “ustupljena muškarcu dvostruko starijem od nje”.

U međuvremenu su uhapšeni i M. F. i njena majka. Istražioce je šokiralo ponašanje M. F., jer u seksualnom odnosu s maloljetnicom nije vidio ništa sporno.

U Kantonalnoj bolnici “Dr. Irfan Ljubijankić” u Bihaću djevojčici je urađen ginekološki pregled. Utvrđeno je da je imala seksualni odnos.

(Avaz.ba)

Izvor

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button