Banjaluka

Prvi Međunarodni sajam turizma od 18. do 20. aprila

Prvi Međunarodni sajam turizma „Banja Luka 2019“ biće održan od 18. do 20. aprila u sportskoj dvorani „Centar“ u Jevrejskoj ulici (bivši Šoping centar) u Banjoj Luci.

Na sajmu će se predstaviti izlagači iz BiH, Srbije, Crne Gore, Sjeverne Makedonije, Slovenije, Hrvatske, Grčke, Bugarske, Mađarske, Turske i Albanije.

Loading...

– Učešće je prijavilo preko 160 izlagača. Između ostalih, biće tu predstavnici turističkih organizacija Srbije, Crne Gore i Repbulike Srpske, kao i turističke organizacije Beograda, Kantona Sarajevo i domaćina Banje Luke,  te predstavnici nacionalnih parkova iz RS, Olimpijskog centra Jahorina i svih banja iz RS. Na sajmu će se predstaviti brojni vinari iz RS i okruženja – kažu iz agencije „RS konsalting i trejd“ koja je organizator sajma.

Svečano otvaranje sajma biće upriličeno 18. aprila, sa početkom u 15.00 časova, a promoter prvog sajma turizma u Banjoj Luci biće poznati srpski glumac Miloš Biković. Radno vrijeme sajma je od 10.00 do 19.00 časova i ulaz je slobodan.

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!