Magazin

Angelina Jolie prihvatila uslove: Brad ponovo sa svojom djecom

Glumac Brad Pitt sigurno će ovogodišnji Dan očeva pamtiti. Naime, on je dobio zeleno svjetlo i nakon dužeg vremena konačno može viđati svoju djecu koju je dobio u braku s glumicom Angelinom Jolie.

Prošle sedmice je sudija koji predsjedava postupkom razvoda između Angeline i Brada utvrdio detaljan raspored vremena koje će glumac moći da provede sa svojom djecom, Paxom, Zaharom, Shiloh, i Vivienne i Knox koji žive s Jolie dok snima film “Maleficent 2” u Londonu.

Loading...

U sudskim dokumentima stoji da je “zabrinjavajuće da djeca nemaju nikakvu vezu s ocem”, a Angelina je morala da pristane na nove uslove u suprotnom bi izgubila starateljstvo nad djecom.

– On je odličan otac i uvijek je volio biti s djecom. On ne govori loše o Angie, ali osjeća da je njena krivica što djeca ne žele provesti više vremena s njim – rekao je izvor za People.

Pitt je u Velikoj Britaniji od prošle sedmice, a viđen je u srijedu kako se vozi na motoru po dijelu grada koji je samo nekoliko kilometara udaljen od mjesta gdje Jolie i djeca žive u Engleskoj.

(azra)

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!