Region

Surova pljačka: Prijetio da će zaklati ženu ukoliko ne dobije novac VIDEO

Na društvenim mrežama pojavio se snimak razbojništva iz jednog marketa u Bačkoj Topoli. Surovi pljačkaš uletio je u prodavnicu i ženi prijetio nožem da će je zaklati. Policija intenzivno traga za počiniocem.

Nepoznati muškarac je upao u market oko 20 sati uveče u nedjelju sa kapuljačom na glavi i skrivao se od kamere. Razbojnik je odmah izvadio veliki nož i stavio ga prodavačici, a potom i jednom kupcu pod grlo dok je zahtijevao da mu se da sav novac iz kase.

Loading...

Razbojnik je mahao nožem prema radnici, a zatim ga je stavio pod vrat ženi koja je u tom trenutku plaćala kupljene namirnice i stajala za kasom.

Pošto se u marketu nalazi video kamera napadač sa kapuljačom na blagajnicu i ženu koja stoji za kasom je snimljen, a snimak je nakon objave na Fejsbuk podijelio veliki broj sugrađana napadnutih žena u nadi da će neko prepoznati razbojnika iako se njegovo lice na snimku ne vidi.

U policiji kažu za Blic da je istraga u toku.

“Tragamo za napadačem. U pitanju je krivično djelo razbojništvo. Dok traje istraga ne možemo iznositi detalje o događaju”, kažu u policiji.

Vidno šokirana prodavačica je razbojniku dala sav novac iz kase čim je vidjela da je stavio nož pod grlo ženi koja je u tom trenutku stajala na kasi.

Razbojnik je pokupio sav novac sa pulta i brzo pobjegao iz prodavnice.

“Nismo bili tada ovdje i ne znamo detalje osim onoga što je kamera zabilježila. Koleginica koja je radila nema šta da kaže. To je veliki šok za svakoga. Nadamo se da će razbojnik biti brzo uhapšen”, rečno je Blicu u marketu u kojem je došlo do nemilog događaja.

Bačkotopolčani vjeruju da će lopov biti brzo uhvaćen, ali apeluju na sve građane ako imaju bilo kakvu informaciju o napadu ili su ga prepoznali da jave policiji.

“Ne vidi se lice, ali ga možda neki detalj otkrije. U tom trenutku, dok se sve dešavalo, ni kupac, ni prodavačica nisu vjerovatno mogle puno da razmišljaju, ali to je veliki šok i stres. Kažu ljudi koji su doživjeli slične situacije da strah tek kasnije zavlada, jer počnete da razmišljate o svemu što je bilo i šta je sve moglo još da se desi. Kasirka je dobro postupila i odmah je dala novac. Razbojnik nije nikoga povrijedio, ali moglo je sve da završi i tragično”, kaže jedan Bačkotopolčanin.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!