Hronika

Ubio petomjesečnog sina jer je plakao

BRATUNAC – Dvadesetosmogodišnji Zoran Milošević iz Bratunca ubio je svog petomjesečnog sina M.M. jer je bio izrevoltiran bebinim plačom.

Ovaj monstruozni zločin desio se 24. marta ujutro u Miloševićevoj kući u bratunačkom mjestu Zagoni.

Loading...

Kako saznajemo, Milošević je navodno sinu povrede nanio tako što ga je prvo uzeo iz kreveca i bacio ga na krevet na kome je ležala dječakova majka Jelena Manjkalović. Takođe, navodno ga je tvrdim tupim predmetom udario više puta u glavu, zbog čega mu je na više mjesta popucala kost lobanje. Zbog povreda beba je prvo prevezena u lokalni Dom zdravlja, odakle je potom upućena u zvorničku bolnicu, a zatim i na UKC Tuzla, gdje je, nažalost, 3. aprila preminula. Kako nezvanično saznajemo, imala je povrede glave i tijela.

Saznajemo i da je Zoran Milošević tokom ispitivanja priznao šta je uradio, zbog čega mu je određen jednomjesečni pritvor.

Milošević je, kako nezvanično saznajemo, oduvijek imao zdravstvene psihičke probleme, a zbog teškog djela koje je učinio biće upućen i na psihijatrijsku kliniku, gdje će se utvrditi u kakvom je tačno stanju bio prilikom izvršenja ovog djela.

Njegovi poznanici ispričali su nam da je Zoran imao veoma teško djetinjstvo, te da je oduvijek imao psihičkih poteškoća.

“Otac mu je poginuo, a majka ga je napustila, pa je odrastao sa bakom. Nije imao nikakav život, a pohađao je i specijalnu školu”, kažu poznanici. Ističu da se skoro oženio, ali da mu je i supruga imala određene poteškoće te da im je ovo prva beba.

“Njih dvoje živjeli su sami od njegove penzije. Često su se svađali, ali prema komšijama nisu bili agresivni. Čuli smo da se beba udarila u glavicu i da je imala povrede i modrice jer ju je bacio na krevet zato što je plakala”, kažu mještani.

Nisu, kažu, mnogo zazirali od njih jer je Zoran imao staratelja, a ponekad bi ih obišao neko iz bratunačkog Centra za socijalni rad, u kojem danas nismo uspjeli dobiti nikakvu informaciju jer su direktorica i socijalni radnik bili odsutni.

Iz Policijske uprave (PU) Zvornik su saopštili da je policija u Istočnom Sarajevu uhapsila Z.M. (28) iz Bratunca zbog sumnje da je počinio krivično djelo teško ubistvo.

“Policijskoj stanici Bratunac 24. marta prijavljeno je da je u zdravstvenu ustanovu primljeno maloljetno lice koje je zadobilo tjelesne povrede, za koje postoji sumnja da ih je nanijelo lice Z.M. Maloljetno dijete je usljed zadobijenih povreda preminulo”, saopšteno je iz PU Zvornik.

Podsjećamo, nedavno su osuđeni Mile i Mladenka Šimić iz Gruda za ubistvo svog novorođenog djeteta početkom septembra prošle godine. Mile je osuđen na 15, a Mladenka na 14 godina zatvora zbog monstruoznog zločina koji se dogodio 12. septembra lani.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!