Privreda

Šaroviću nagrada za razvoj trgovačke industrije

SARAJEVO – Ministru spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u Savjetu ministara BiH u tehničkom mandatu Mirku Šaroviću dodijeljeno je posebno priznanje za razvoj i doprinos trgovačkoj industriji, u okviru petog FMCG samita NLB banke koji je održan u Sarajevu.

Prilikom dodjele nagrade, istaknuto je da su u Šarovićevom mandatu otvorena nova tržišta, dostignuti novi standardi i ostvaren rekordan izvoz, saopšteno je iz resornog ministarstva.

Loading...

Šarović je istakao da ga posebno raduje da su kvalitet njegovog rada najviše prepoznali upravo privrednici kojima je nastojao omogućiti rad i napredovanje.

U saopštenju je navedeno da je konferenciji prisustvovalo više od 400 učesnika, predstavnika najvećih kompanija iz regiona i u BiH, distributera, proizvođača i predstavnika trgovačkih lanaca.

Na petom FMCG samitu bilo je riječi o aktuelnim regionalnim i globalnim temama u vezi sa trendovima i razvojem srednjoevropske maloprodaje i ključnih mogućnosti rasta u Srednjoj Evropi.

(SRNA)

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!