Društvo

Studenti bili bez tople vode, kvar otklonjen

BANJALUKA – Nakon što su nekoliko dana studenti u paviljonima jedan i dva Studentskog centra “Nikola Tesla” u Banjaluci bili bez tople vode, danas je kvar na postrojenjima riješen, a najavljeno je da bi studenti vodu trebali dobiti u toku dana.

” Imamo problem sa toplom vodom unazad par dana zato što je tehnički kvar na postrojenima u kotlovnici. U pitanju su veliki bojleri i jednostavno su pregorjeli osigurači i pumpa koja vodi tu toplu vodu, a te grijače smo morali nabavljati, naručivati i čekati jer ih nema u svim prodavnicama,  a mislim da bi u večernjim satima studenti trebali dobiti toplu vodu”, rekao je Dragoslav Topić, direktor Studentskog centra “Nikola Tesla”.

Loading...

Istakao je da su osigurači i pumpa danas spojeni i da se samo čeka puštanje tople vode.

“Čekamo sada da se zagrije ta količina vode jer su to bojleri po 15 hiljada litara kapaciteta i imaju specijalne grijače. Poseban je tretman kada pregori tako nešto jer se  mora ispuštati sva voda i to traje nekoliko dana da se izvrši reparacija i mi smo to završili i čekamo večeras da sve bude riješeno”, rekao je Topić.

Ljubiša Karlica, predsjednik Skupštine studenata Studentskog centra “Nikola Tesla” kazao je da su grijači nabavljeni i da je sve spojeno, te da se sada čeka puštanje tople vode.

“Pregorali su grijači u bojleru. Nekoliko dana trajao je proces nabavke grijača, ali danas je to završeno i uskoro će biti voda”, rekao je Karlica.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!