Društvo

Vlada o potrebi izmjena Zakona o platama zaposlenih u pravosuđu

Vlada Republike Srpske trebalo bi na današnjoj sjednici U Banjaluci da razmatra informacije o potrebi donošenja zakona o izmjeni i dopuni Zakona o platama zaposlenih u institucijama pravosuđa Republike Srpske.

Na denevnom redu su i informacije o sporazumu o finansiranju državnog programa aktivnosti za BiH za 2018. godinu između EU, koju predstavlja Evropska komisija, i BiH koju predstavlja Direkcija za evropske integracije Savjeta ministara BiH.

Loading...

Pred ministrima će se naći i informacije o sprovođenju Strategije bezbjednosti saobraćaja na putevima Republike Srpske 2013-2022. godina u 2018. godini, saopšteno je iz Biroa Vlade Srpske za odnose sa javnošću.

Predviđeno je i da se razmatra Akcioni plan za suzbijanje i sprečavanje nasilja u porodici za 2019. godinu.

Vlada bi trebalo da razmatra i prijedloga odluke o prihvatanju donatorskih sredstava Vlade Srbije u iznosu od 2.500.000 evra odobrena Srpskoj kao jednokratna pomoć radi realizacije izgradnje nove trase magistralnog puta Gacko-Foča, poddionica Tjentište-Brod na Drini.

Predviđeno je i da bude razmotren prijedlog odluke o prihvatanju donatorskih sredstava Vlade Srbije u iznosu od 800.000 evra jednokratne pomoći za realizaciju projekta revitalizacija Starog grada, grad Trebinje.

Na sjednici će biti razmotren i konsolidovani godišnji izvještaj o uspostavljanju i razvoju interne finansijske kontrole u javnom sektoru Republike Srpske sa stanjem 31. decembra 2018. godine.

(SRNA)

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!