Hronika

Grana ubila starca

MRKONJIĆ GRAD – Milenko Pavlović (74) iz mjesta Gornji Šehovci, opština Mrkonjić Grad, poginuo je tokom sječe šume kada ga je, po riječima mještana, u glavu udarila suva grana.

Mještani kažu da je sahrana ove subote, te da je riječ o poštenom muškarcu, velikom domaćinu, koji je penziju stekao u Austriji.

Loading...

“Po onom što sam čuo, išao je sa daljim rođakom da sebi siječe drva. Kako je oborio drvo, odozgo je pala suva grana, te ga udarila u glavu i ostao je mrtav na mjestu”, rekao je za “Nezavisne” jedan mještanin, koji nas je zamolio da mu ne navodimo ime. Po riječima našeg sagovornika, iza Milenka je ostala brojna ožalošćena rodbina, a sve u selu je šokirala ova tragedija.

“Supruga mu je živa, a mislim da ima još i dvije ili tri kćerke, te sina. Velika je ovo tragedija. Bio je dobar čovjek, naravno da nam je svima žao”, kaže sagovornik “Nezavisnih”.

Iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka u petak je saopšteno da se ova tragedija dogodila dan ranije, oko 14 časova, u mjestu Gornji Šehovci, opština Mrkonjić Grad. Kako je saopšteno iz ove pravosudne institucije, šumu su sjekli stradali sedamdesetčetvorogodišnjak, te pedesetogodišnji R.P.

“Usljed pada stabla smrtno je nastradao M.P. iz mjesta Gornji Šehovci”, naglasili su iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Kako se dodaje, uviđaj na licu mjesta obavio je Željko Blažić, dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, s policajcima Policijske uprave Mrkonjić Grad.

“Uviđaju je prisustvovao i ljekar mrtvozornik”, rekli su iz Okružnog javnog tužilaštva.

Kako dodaju, tužilac je naložio da se izvrši obdukcija smrtno nastradalog u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske, te da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere na utvrđivanju svih okolnosti događaja.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!