Društvo

Gužve na graničnim prelazima Brod i Gradiška

​Na graničnom prelazu Brod i Gradiška pojačana je frekvencija vozila na ulazu u BiH, dok na ostalim GP zadržavanja nisu duža od 30 minuta, navedeno je u saopštenju Auto moto saveza RS.

Napominju da će danas od osam časova, granični prelaz Novi Grad-Dvor biti otvoren za putnički saobraćaj, za saobraćaj je otvoren i granični prelaz Ivanica-Gornji Brgat.

Loading...

Iz sigurnosnih razloga, zatvoren je saobraćaj za teretna vozila i autobuse na graničnom prelazu Brčko-Gunja, navedeno je u saopštenju.

Auto-moto savez Republike Srpske pustio je u rad video kamere na graničnim prelazima Novi Grad i Kozarska Dubica, čime je vozačima omogućeno da se putem internet stanice www.ams-rs.com ili mobilne android aplikacije AMS RS upoznaju sa stanjem saobraćaja na tim graničnim prelazima.

Vozači koji kreću na put van granica BiH sada imaju mogućnost da provjere trenutno stanje saobraćaja na deset graničnih prelaza – Gradiška, Gradina, Novi Grad, Kozarska Dubica, Rača, Pavlovića most, Zupci, Brod, Šepak i Karakaj.

AMS RS poziva vozače da, prije polaska na putovanje van BiH preko navedenih graničnih prelaza, provjere trenutno stanje saobraćaja i u slučaju gužvi odaberu drugi, najbliži granični prelaz.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!