Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Politika

STANIVUKOVIĆ PONOVO SASLUŠAN „Nikad neću odbiti dijete koje hoće da se slika, prijavljujte me koliko hoćete“

Narodni poslanik Draško Stanivuković danas je bio saslušan u policijskoj stanicu u Potkozarju, zato što je, kako mu je rečeno, primjećen u školskom dvorištu.

– Kada sam ih pitao, po kom članu i po kom zakonu sam saslušan rekli su mi da nema zakona. Nisam dobio ni izvještaj niti bilo šta. Samo su me pitali da li je moja posjeta školi bila politička, ja sam rekao da nije. Politike ima samo u prijavi, jer je stigla po nalogu iz Gradske uprave – rekao je Stanivuković za Srpskainfo.

Stanivukovć kaže da ga djeca prepoznaju sa društvenih mreža, te da često traže da se fotografišu sa njim, te da u tome nema nikakve zloupotrebe.

– Tako je bilo i kada sam izašao sa saslušanja. Ispred stanicu su me čekala djeca i htjela da se fotografišem sa njima. Ne mogu ja da odbijem djecu, neka ih. Tako da sam odmah poslije slikanja ušao da se prijavim policiji, dok me neko drugi nije prijavio, jer se to počelo prečesto dešavati – rekao je Stanivuković.

Dodaje da neće odbijati djecu koja žele da se fotografišu sa njim i da ga mogu prijavljivati koliko hoće.

– Drago mi da me i mlađi podržavaju, što znači da prate šta se ovdje dešava. To što su mlade generacije svjesne dešavanja ovdje je preduslov da nam krene na bolje, zato ih nikada neću odbiti – rekao je on.

Podsjećamo, Stanivuković tvrdi da ga je policiji prijavio direktor Osnovne škole “Desanka Maksimović” u Dragočaju, zato što je, u pratnji dvoje roditelja, ušao u školsko dvorište i na igralište gdje je razgovarao s djecom.

Srđan Bogdanović, direktor OŠ “Desanka Maksimović”, nije odgovorio na pitanje da li je on prijavio Stanivukovića. Kratko je rekao da je “dao izjavu o tome da je Stanivuković dolazio”, ali da o ovoj osjetljivoj temi ne može razgovarati telefonom.

Izvor

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button