Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Društvo

Čestitke povodom Uskrsa

Hrišćanski vjernici koji vrijeme računaju po gregorijanskom kalendaru proslavljaju danas Uskrs, najveći i najstariji hrišćanski praznik koji se slavi u spomen na Hristovo uskrsnuće, njegovu pobjedu nad smrću i nad grijehom.
Uskrs (foto: ) - Foto: Wikipedia

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović čestitala je Uskrs nadbiskupu vrhbosanskom kardinalu Vinku Puljiću, biskupima, sveštenstvu, redovništvu i svim katolicima u Republici Srpskoj, uz želju da najveći hrišćanski praznik provedu u miru, praštanju, slozi i zadovoljstvu.

– Neka praznik vaskrsnuća Hristovog bude podstrek da gradimo društvo zasnovano na hrišćanskim vrijednostima i načelima, nadahnuti ljubavlju, tolerancijom i međusobnim uvažavanjem. Srećan i blagosloven Uskrs – poručila je predsjednica Republike Srpske.

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković čestitao je Uskrs nadbiskupu vrhbosanskom kardinalu Vinku Puljiću, biskupima, sveštenstvu, redovnicima i svim rimokatolicima u Republici Srpskoj i BiH.

– U ime Vlade Republike Srpske i u svoje ime, a povodom Uskrsa, upućujem Vam iskrene čestitke, uz želje da praznik Hristovog uskrsnuća proslavite u miru i zdravlju nadahnuti neprolaznim duhovnim poukama za činjenje dobrih djela u zajedničkom suživotu svih nas. Srećan Uskrs! – navodi se u čestitki predsjednika Vlade Republike Srpske Radovana Viškovića.

Srpski član i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik uputio je čestitku nadbiskupu vrhbosanskom kardinalu Vinku Puljiću, biskupima, sveštenstvu i svim građanima katoličke vjeroispovijesti.

Izvor

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button