Region

Dačić uručio ključeve za 30 stanova izbjeglicama iz BiH i Hrvatske

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić danas je u Loznici uručio ključeve za 30 stanova izbjeglicama iz BiH i Hrvatske u okviru Regionalnog stambenog programa.

Dačić je novim vlasnicima poželio da od danas za budućnost imaju samo spokojne i vedre uspomene koje će im vratiti osmjeh na lica. 

Loading...

“Izbegla lica sa prostora bivše Jugoslavije posle više od 20 godina izbeglištva zaslužuju sigurnost i povratak dostojanstva. U tom smislu rešavanje izbegličkog pitanja predstavlja najvažniju moralnu obavezu države i međunarodne zajednice”, rekao je Dačić. 

On je naveo da se stanovi za izbjeglice trenutno grade na 40 lokacija širom Srbije, a da je do sada dodjeljeno 787 stanova. 

Dačić je zahvalio svim partnerima koji su doprinijeli razvoju i napretku, između ostalog EU, SAD i OEBS-u, i naglasio “suštinsku ulogu” Razvojne banke Savjeta Evrope u upravljanju donatorskim fondom.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!