Sport

Teniski savez RS nagradio najbolje

Najveći problem je smanjenje broja mladih tenisera, naglašeno je na redovnoj sjednici Skupštine Teniskog saveza RS u subotu u Banjaluci.

“Glavni zadaci idu u pravcu pronalaska rješenja, animacije mladih, poboljšavanju uslova kako bismo omasovili ovaj sport”, rekao je Zlatko Ritan, predsjednik Skupštine TSRS, dok je Dragan Dragičević istakao da Savez već radi na tome:

“Od januara smo organizovali tri ekspedicije, u Široki Brijeg, Poreč i Umag. Savez je učestvovao u troškovima, obezbijedio trenera i okupio najbolje igrače te organizovao zajedničke treninge koji su neophodni za razvoj igrača.”

Na sjednici su usvojeni Finasijski i Izvještaj o radu za 2018, i planovi za 2019, a u Upravni odbor imenovan je Davor Šolaja umjesto Saše Trivića, koji ide u UO TS BiH. Takođe, nagrađeni su najbolji u 2018. i to u kategoriji do 10 godina: Lana Miletić (TK Foča), Ian Boloban (Borac), do 12: Anastasija Ignjatić (Elit), Marko Maksimović (Doboj), do 14: Anastasija Ignjatić (Elit), Andrej Nedić (Doboj), do 16: Sara Mikača (Mladost), Stefan Lalić (Mladost), a do 18: Sara Mikača (Mladost), Vladan Tadić (Mladost). Priznanje za rezultate na međunarodnom planu u dobili su Mikača i Dražen Petrović (Olimp 2000), najuspješniji trener je Saša Dragičević (Elit), a klub TK Doboj. Priznanje je naknadno uručeno Bojanu Mičiću za najboljeg trenera u 2017.

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!