Magazin

Dnevni horoskop za 22. april 2019. godine: Bik nezadovoljan promjenama, Škorpijama prilika za zaradu, pred Vodolijama stresan dan…

Saznajte šta su vam zvijezde pripremile za ponedjeljak 22. april 2019. godine:

OVAN
POSAO: Današnja atmosfera u radnom okruženju je prilično napeta i vi ste nervozniji nego obično.
LJUBAV: Moguće je da u vašem ljubavnom životu trenutno postoji više od jedne osobe, ali ni prema kome ne gajite baš iskrene emocije.
ZDRAVLJE: Povišen pritisak.

BIK
POSAO: Moguće je da će doći do manjih promjena na radnom mjestu sa kojima nećete biti baš zadovoljni. Ipak one neće ostaviti nikakve trajne posljedice.
LJUBAV: Ako ste zauzeti, provešćete lijep dan sa partnerom. Za one osobe rođene u ovom znaku koje su slobodne, danas je povoljan dan za nova poznanstva.
ZDRAVLJE: Ukočenost vas prati.

BLIZANCI
POSAO: Sa kolegama imate dobar odnos i zajedno gradite pozitivnu atmosferu. Očekuje vas prijatan dan.
LJUBAV: Spremni ste za nova poznanstva, avanture i zanimljiva dešavanja. Danas je dobar dan za flert i igre zavođenja.
ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa jetrom.

RAK
POSAO: Možete da se nadate nekakvom poboljšanju finansijske situacije. Ako čekate rezultate nekog suđenja, možete da očekujete da budu povoljni.
LJUBAV: Veoma vam se dopada jedna posebna osoba, ali vam je teško da skupite snage da joj priđete. Djeluje vam nedostupno i plašite se neuspjeha.
ZDRAVLJE: Na polju zdravlja nemate probleme.

LAV
POSAO: Dobro se snalazite u svakom radu koji podrazumijeva komunikaciju sa ljudima. Dobro ste raspoloženi i širite to oko sebe.
LJUBAV: Voljena osoba prolazi kroz jako težak period života, iako vam to ne pokazuje previše. Potrudite se da budete pažljiviji prema njoj nego obično.
ZDRAVLJE: Prolazna malaksalost je moguća.

DJEVICA
POSAO: Ne nadajte se da ćete imati mnogo slobodnog vremena. Čeka vas naporan dan na poslu ispunjen obavezama.
LJUBAV: Očekuje vas miran dan po pitanju emocionalnog života. Vi i voljena osoba ste jako dobro naučili da funkcionišete zajedno i sada sve teče glatko.
ZDRAVLJE: Povećajte unos vitamina.

VAGA
POSAO: Danas vas čeka dan bez posebnih opterećenja u kom ćete moći da budete opušteni i bez previše truda da pokažete dobre rezultate.
LJUBAV: Moguće je da ćete imati zanimljivo popodne u kom ćete upoznati jednu novu osobu koja će odmah da probudi vaše interesovanje.
ZDRAVLJE: Odlično stanje na ovom polju.

ŠKORPIJA
POSAO: Očekuje vas prilika za dobrom zaradom koja potiče od neke osobe u inostranstvu, bilo u vidu važnog klijenta ili investitora.
LJUBAV: Osoba koja vam se dopada vam daje neke signale, ali vi niste sigurni kako da ih razumijete i plašite se da ne pogriješite.
ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa osjetljivim grlom.

STRIJELAC
POSAO: Ako čekate pravi trenutak za realizaciju svojih planova na poslovnom polju, današnji dan vam je izuzetno povoljan za tako nešto.
LJUBAV: Možete da očekujete pozitivan odgovor od voljene osobe na svoje ponašanje. Ona zna da cijeni vaš trud.
ZDRAVLJE: Povedite računa o plućima.

JARAC
POSAO: Nećete moći da ostvarite baš sve što poželite, ali imajte na umu da ste skloni da sebi zacrtate nerealno visoke ciljeve.
LJUBAV: Ako postoji problem iz prošlosti čije rješavanje dugo odlažete, moguće je da će vam se danas javiti neke njegove neprijatne posljedice.
ZDRAVLJE: Posjetite ljekara radi redovne kontrole u narednom periodu.

VODOLIJA
POSAO: Vi se generalno dobro snalazite u kriznim situacijama i danas će vam to itekako značiti pošto vas čeka prilično stresan dan.
LJUBAV: Voljena osoba vam maksimalno ugađa iako joj to ne pada uvijek najlakše. Potrudite se da je ne shvatate zdravo za gotovo.
ZDRAVLJE: Zdravlje vam je odlično i nemate probleme.

RIBE
POSAO: Iako po mišljenju mnogih imate prevelike ambicije, osjećate se dovoljno sposobnim da ih ipak ostvarite. Danas je dan kada to možete i da dokažete.
LJUBAV: Moguće je da vam se dopada osoba koja na vas gleda kao na prijatelja, što vas sprječava da joj priđete na taj način.
ZDRAVLJE: Ne očekuju vas problemi.

 

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!