Društvo

Nacrt budžeta predstavljen u Krupi na Vrbasu

Javna rasprava o nacrtu budžeta grada za 2019. godinu održana je večeras u Osnovnoj školi „Vojislav Ilić“ u Krupi na Vrbasu.

Ovaj dokument prisutnim građanima te i okolnih mjesnih zajednica, predstavila je načelnica Odjeljenja za finansije Božana Šljivar, koja je rekla da je Skupština Grada utvrdila 22. novembra nacrt budžeta za 2019. godinu u iznosu od 131.615.000 KM i uputila ga u javnu raspravu.

Loading...

-Ovdje smo da čujemo vaše prijedloge i mišljenja kako bi što kvalitetnije napravili budžet za narednu godinu – istakla je načelnica Šljivar. Kako je naglašeno, cilj gradske administracije je da pripremi što bolji budžet, a na osnovu njega i programe izgradnje infrastrukture za koje su građani najviše zainteresovani.

U okviru javne rasprave o budžetu, prisutnim građanima večeras su prezentovani i projekti realizovani u 2018.godini i planovi za narednu godinu odjeljenja za saobraćaj i puteve i za komumalne poslove.

Prisutni pedstavnici savjeta mjesnih zajednica i građani koji su učestvovali u javnoj raspravi, najviše prijedloga su uputili za izgradnju komunalne infrastrukture, zatražili rješenje vodosnabdijevanja Racuna, te istakli potrebu da se povećaju sredstva za poljoprivredu.

Javna rasprava o nacrtu budžeta, koja traje do 1. decembra, sutra, 28.novembra, biće održana u MZ Lauš, u Osnovnoj školi „Sveti Sava“, sa početkom u 17.00 časova.

Inače, prijedlozi i primjedbe na nacrt budžeta mogu se uputiti i putem elektronske pošte, na adresu:  [email protected].

Nacrt budžeta objavljen je na naslovnoj strani na ovoj internet stranici.

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!