Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Banjaluka

U toku izdavanje taksi naljepnica za 2019. godinu

U toku je izdavanje evidencionog broja, odnosno taksi naljepnice za 2019.godinu, saopštili su iz Odjeljenja za saobraćaj i puteve.

Kako su naveli, taksi naljepnica se izdaje početkom svake godine i ona važi samo za jednu godinu. Samostalni taksi prevoznici, kao i preduzeća registrovana za taksi prevoz, su dužni da istaknu navedenu naljepnicu  u gornji desni ugao prednjeg vjetrobranskog stakla, sa unutrašnje strane. Ukoliko se ne postavi – propisana je odgovarajuća novčana kazna.

Banjalučani na ovaj način mogu sami da kontrolišu odnosno na licu mjesta da se uvjere da li neko pokušava da obavlja nelegalni taksi prevoz na području grada. Evidencioni broj odnosno taksi naljepnica za 2019.godinu, sa grbom grada, je žuto-plave boje, na kojoj je bijelom bojom naveden evidencioni broj, a sa unutrašnje strane se nalazi hologramska zaštita. Izdavanje je besplatno.

Podsjećamo da u Banjoj Luci ima 265 taksi vozila, da tu vrstu prevoza vrši devet udruženja i dva preduzeća, a na zvaničnoj internet stranici Grada Banja Luka su postavljeni cjenovnici usluga za sva udruženja, odnosno preduzeća.

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button