Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Region

Upali čovjeku u kuću i pretukli mu sina zbog djevojke

“Iskočio sam iz sobe i vidio sina Filipa kako leži između kreveta i ormara dok ga cipelare trojica nepoznatih ljudi. Jedan je imao palicu koja je bila slomljena jer je moj sin blokirao udarac u glavu”, ispričao je Mladen Posavac, čijeg su sina pretukla trojica nasilnika koja su mu upala u kuću.

Porodica Posavac u mjestu Suhaja kraj Čazme proživjela je pravu dramu u noći na subotu, kada su im u kuću upala trojica maskiranih napadača (20), (24), (31).

Prvo su oštetili njihov golf koji je bio parkiran u dvorištu, a potom su razbili prozor na vratima i ušli u kuću.

“Čuo sam kako netko viče ‘ubij ga, ubij ga’ i iskočio iz sobe. Odmah sam priskočio u pomoć sinu i počeo se mlatiti s najstarijim napadačem (31), sin se uhvatio u koštac s 24-godišnjim napadačem, dok je najmlađi od njih (20) odmah pobjegao”, kaže za portal “24sata.hr”, Mladen, glava porodice Posavac, koji se prisjetio drame.

Uz njega je bio i sin Filip.

“Čuo sam kako netko provaljuje vrata, izašao iz sobe i vidio trojicu s kapuljačama i navučenim maramama preko lica”, priča Filip, koji se nakon toga povukao u sobu, ali se spotakao. To je bio znak napadačima da ga svim silama počnu tući.

“Tukli su me nogama i rukama, jedan me nastavio mlatiti polovicom palice. Sreća da je tata dotrčao i zgrabio jednog od njih”, rekao je Filip pomenutom portalu.

Mladen je uspio da zadrži najstarijeg od trojice napadača, ostala dvojica sjela su u automobil koji je bio parkiran nešto niže u ulici i nekoliko su se puta provezli ispred kuće očekujući da im se pridruži najstariji.

Ali nisu računali da će glava porodice Mladen uspjeti da izađe kao pobjednik.

Ubrzo je stigla i policija iz obližnje Čazme, jer ih je supruga odmah zvala čim je čula buku.

Mladen govori kako se, nakon batina koje mu je dao, najstariji napadač “raspričao” i rekao da su došli da se osvete Filipu jer on sada hoda s djevojkom s kojom je on prije godinu dana raskinuo, ali nije mogao da preboli bivšu ljubav.

Kada je došla policija, nasilnik se opirao i pokušao da udari policajca, ali su ga savladali i krenuli u potragu za ostalom dvojicom koje su brzo pronašli.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja sva trojica su puštena uz mjere zabrane prilaska porodici Posavac.

(24sata.hr)

Izvor

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button