Politika

“NISAM KRUPNA RIBA, ALI NEKOME SE NEĆE SVIDJETI MOJA RASPRAVA” Trivićeva priznala da joj je porodica savjetovala da ĆUTI

Istina je da ko god priča ono što se ne sviđa nekome iz vlasti ima problem u ovoj državi. Juče nisam ništa govorila o tragičnim ubistvima, ali su to uradili brojni građani. I tu se moglo osjetiti da su ljudi nesigurni, rekla je narodni poslanik PDP Jelena Trivić.

Ona je naglasila da po prvi put nije imala podršku svoj porodice, koja joj je savjetovala da ne govori ništa na sjednici.

– Po prvi put dolazeći na sjednicu nisam imala podršku svoje porodice da dođem i da nešto kažem. Nisam to poslušala, jer osjećam obavezu da govorim. Nama sistem ne radi, ajde da to priznamo. Ja nisam krupna riba, ali nekome se sutra neće svidjeti moja rasprava, jer ne pričam ono što odgovara većini i sutra mogu da očekujem bilo šta. Meni su to rekli moji najbliži – naglasila je Trivićeva.

Dodala je da je po prvi put išla na sjednicu i nije bili sagurna da li treba da priča.

– Izjava predsjednice da nigdje nema apsolutne slobode samo ralativizira stanje u kojem se nalazimo. Ja nikog ne okrivljujem jer ne znam šta iza svega stoji, ali ajde da priznamo problem. Priznajmo da je čovjek trebao biti na psihijatrijskoj ustanovi. Ajde da priznamo da se u kaznano-popravnom domu ne radi na tom popravnom dijelu – rekla je ona.

Dodaje da je ambijent u kojem živimo loš.

– Ako je ubijen čovjek koji ima agenciju za obezbjeđenje, šta da očekuje bilo ko drugi? Kada da pustimo institucije da rade kad ne rade – upitala je ona.

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!