Sport

Durent sa 50 poena odveo “ratnike” u drugo kolo plej-ofa VIDEO

Košarkaši Golden Stejt Voriorsa pobijedili su Los Anđeles Kliperse 129:110 i sa 4-2 u seriji plasirali se u drugo kolo NBA plej-ofa.

Kevin Durent je postigao 50 poena, a Drejmond Grin zabilježio tripl-dabl u dominantnoj predstavi “ratnika” u “gradu anđela”.

Naredni rival aktuelnog šampiona biće i najveći rival na Zapadu posljednjih godina Hjuston Rokitsi, u reprizi prošlosezonskog finala konferencije u kojem su Teksašani ispustili prednost 3-2.

Junak odlučujuće pobjede Durent je do svog plej-of poenterskog rekorda stigao ubacivši 38 poena već u prvom poluvremenu, a šutirao je 12/17 iz igre, od čega su šest bile trojke, te imao još 6 skokova i 5 asistencija.

Najbolje ga je pratio Stef Kari sa 24 poena uz po 6 skokova i asistencija, dok je Drejmond Grin ubacio 16 poena uz 14 skokova i 10 proigravanja, te 4 blokade.

Kliperse je predvodio Danilo Galinari sa 29 poena, 22 je dodao Šaj Gildžus-Aleksander uz 6 asistencija i 5 skokova, dok je Patrik Beverli postigao 11 poena uz 14 skokova i 7 proigravanja.

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!