Društvo

Jaka kiša izazvala poplave u tri zgrade u Zvorniku

ZVORNIK – Jak pljusak, koji je danas zahvatio Zvornik, prouzrokovao je izlivanje vode u podrume tri stambene zgrade u gradskom Novom Naselju.

Voda je poplavila podrume zgrada “B-16”, “B-17” i “B-18”, jer odvodni kanali koji su dijelom začepljeni, nisu mogli da apsorbuju veliku količinu padavina.

Loading...

Stanari ovih zgrada, koje su povezane u nizu, tvrde da kod svakog malo jačeg pljuska voda ulazi u podrume, poplavi stvari, te ostavlja iza sebe mulj, smrad i prljavštinu.

Jedan od stanara zgrade “B-18” rekao je da svaki put obavijesti nadležne organe o ovoj pojavi koja je učestala, dodajući da ne zna zašto se ovo pitanje ne rješava trajno.

On je istakao da nije problem samo voda, koja iza sebe ostavi ogromne količine mulja i smeća u podrumima, već je problem u tome što su neka ulazna vrata u podrume trula od česte vlage, pa ulaze gmizavci koji predstavljaju opasnost za djecu. 

(SRNA)

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!