Privreda

Biković promoter prvog Međunarodnog sajma turizma u Banjaluci

BANJALUKA – Na prvom Međunarodnom sajmu turizma “Banjaluka 2019”, od 18. do 20. aprila, predstaviće se izlagači iz Srbije, Crne Gore, Sjeverne Makedonije, Slovenije, Hrvatske, Grčke, Bugarske, Mađarske, Turske, Albanije i BiH, a promoter manifestacije biće poznati srpski glumac Miloš Biković.

Učešće na ovoj sajamskoj manifestaciji prijavilo je više od 160 izlagača, saopšteno je iz agencije “RS konsalting i trejd” koja organizuje sajam.

Loading...

Na sajmu će se predstaviti i turističke organizacije Srbije, Crne Gore i Republike Srpske, kao i turističke organizacije Beograda, Kantona Sarajevo i domaćina Banjaluke, te predstavnici nacionalnih parkova iz Republike Srpske, Olimpijskog centra Jahorina i svih banja iz Republike Srpske, kao i brojni vinari.

Svečano otvaranje sajma biće upriličeno u četvrtak, 18. aprila, u 15.00 časova.

Radno vrijeme sajma biće od 10.00 do 19.00 časova, a ulaz na sajam u banjalučkoj sportskoj dvorani “Centar” je slobodan.

(SRNA)

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!