Politika

Željka Cvijanović: Vlada se nikada nije bavila slučajem Dragičević (VIDEO)

Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović rekla je danas na sjednici Narodne skupštine da se Vlada nikada nije bavila pitanjima u vezi sa stradanjem Davida Dragičevića, te da je to najobičnija manipulacija, spekulacija i laž pojedinih poslanika opozicije.

Ona je u vezi s tim rekla da je Vladu u netačnom kontekstu spomenuo poslanik SDS-a Nedeljko Glamočak. 

– Zbog javnosti i građana želim reći da je to najobičnija manipulacija, spekulacija i laž jer se Vlada nikada nije bavila ovim pitanjima. Mi smo od početka govorili da je to stvar Tužilaštva i obraćajući se ranije u Skupštini rekla sam da smatram da poslanici i članovi Vlade nisu ti koji mogu uzurpirati nadležnosti nekih drugih organa i institucija. Niti je Vlada dostavljala kakve informacije, niti je zadužena i nadležna za takve informacije, naglasila je Cvijanovićka.

Loading...

Ona je u obraćanju Narodnoj skupštini izrazila žaljenje što se “došlo u situaciju da se o jednom ovako teškom slučaju i jednoj velikoj tragediji bavimo na ovaj način”. 

(srna)

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!