Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Hronika

Djevojku tukao, sjekao i pržio peglom

NOVI SAD – Novosadska policija uhapsila je Đ. L. (24) zbog sumnje da je pretukao svoju djevojku I. F. (22) u stanu u širem centru Novog Sada, saznaje 021.rs.

Djevojka je zadobila teške povrede. Osumnjičeni joj je rukama, nogama i drvenom motkom polomio rebra, probio joj pluća, nožem unakazio lice i peglom joj pekao ruke, prenosi portal 021.rs.

Ona je prebačena u Institut za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici, na odjeljenje grudne hirugije. Kako je potvrđeno za 021, u ovoj zdravstvenoj ustanovi je konstatovano da je zadobila višestruke prelome rebara, nagnječenje grudnog koša, nagnječenje plućnog krila, probušene su joj plućne maramice, a imala je i krv u plućima, brojne povrede i opekotine po licu i rukama, kao i više uboda i posjekotina na butinama.

Kako su za 021.rs naveli u Institutu, dejvojka se i pored višestrukih teških povreda oporavlja i nalazi u stabilnom zdravstvenom stanju.

On je priveden i određen mu je pritvor do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu za nasilje u porodici biće sproveden na saslušanje u tužilaštvu.

U policiji su za 021.rs potvrdili da je osumnjičenom istovremeno po hitnom postupku izdata zabrana prilaska oštećenoj i naredba da napusti stan u kome su zajedno živjeli.

Izvor

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button