Hronika

Dejanu Kostiću određen jednomjesečni pritvor

BANJALUKA- Osnovni sud u Banjaluci odredio je pritvor u trajanju od mjesec dana Dejanu Kostiću (29) iz Banjaluke, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio produženo krivično djelo nasilničko ponašanje u sticaju sa produženim krivičnim djelom neovlašteno fotografisanje.

U Službi za odnose sa javnošću ovog suda Srni je rečeno da se “pritvor računa od dana i časa lišavanja slobode, odnosno od 28. aprila od 16.00 časova i može trajati do 28. maja do 16.00 časova”.

Loading...

Iz Osnovnog suda su naveli da je pritvor određen zbog razloga za pritvor predviđenih Zakonom o krivičnom postupku Republike Srpske.

Iz banjalučkog Okružnog javnog tužilaštva Srni je ranije rečeno da je tužilac predložio Osnovnom sudu da Kostiću odredi pritvor zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio produženo krivično djelo nasilničko ponašanje u sticaju sa produženim krivičnim djelom neovlašteno fotografisanje.

(SRNA)

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!