Hronika

Preminuo mališan mjesec dana nakon nesreće u Čelincu

Dječak P. D. (1) preminuo je od povreda koje je zadobio u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se prije mjesec dana dogodila u blizini Čelinca, saznaje Srpskainfo.

Teška nesreća dogodila se 3. aprila na putu Čelinac -Ukrina, u mjestu Jošavka Gornja. Tom prilikom povrijeđeno je šest osoba, među kojima je bilo troje djece.

Loading...

U Univerzitetsko kliničkom centru Republike Srpske rekli su da je P. D. 3. aprila hospitalizovan u Klinici za dječiju hirurgiju sa zadobijenim teškim povredama glave, grudnog koša i abdomena.

“Od prijema u UKC RS pacijent se nalazio u stanju kome. Bio je priključen na aparate za meheničku ventilaciju. Pored svih napora ljekara da spasu mladi život, pacijent je preminuo u utorak u 11.40 časova”, rekao je načelnik ove klinike doktor Zoran Rakonjac.

U ovoj nesreći teške povrede zadobila je i djevojčica S. D. (2) koja je u bolnicu primljena sa takođe sa teškim povredama glave, grudnog koša i abdomena.

“Ona je za sada stabilnog zdravstvenog stanja i ostaje dalje na bolničkom liječenju i praćenju”, pojasnio je doktor Rakonjac.

Poslije nesreće iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka saopšteno je da su u sudaru učestvovali terensko vozilo rendž rover kojim je upravljao Veselin Vrhovac (30) iz Čelinca i automobil pežo 307 u kojem su se nalazile Dragana Dujaković (27)  i Vesna Dujaković (30) iz Čelinca.

“Prilikom saobraćajne  nesreće troje maloljetne djece je zadobilo povrede, kao i vozači i suvozač koji se nalazio u pežou, rekli su u Tužilaštvu.

Uviđaj na licu mesta obavio je dežurni okružni  tužilac Branko Bjelajac, zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice Čelinac.

(srpskainfo)

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!