Magazin

Objavljen snimak navodnog hapšenja pjevača Slobodana Vasića

Pjevač Slobodan Vasić, koji je svojevremeno učestvovao u takmičenju “Zvezde Granda”, priveden je u srijedu uveče, jer je navodno udario djevojku.

Incident se dogodio u jednom lokalu u Novom Sadu gdje su Vasić i njegova djevojka bili s prijateljima na proslavi Praznika rada, piše “Kurir”.

Loading...

“Sve se brzo izdešavalo. Slobodan, njegova devojka i njen brat su zajedno došli i bili su odlično raspoloženi. Međutim, tokom večeri pevač je popio malo više, povela se neka priča i odjednom je atmosfera postala napeta. Počela je žustra svađa između Slobodana i brata njegove devojke. Navodno su se njih dvojica i pokoškali, a devojka je u jednom trenutku vrisnula i umešala se između njih. Tada je Slobodan, navodno, udario svoju devojku. Kad je shvatio šta je uradio, nije želeo da čeka, nego je sam pozvao policiju, koja je ubrzo došla. Policajci su legitimisali prisutne i pitali šta se dogodilo. Pevačeva devojka, koja je inače ćerka vlasnika jednog hotela u Novom Sadu, rekla je da ju je pevač udario”, ispričao je neimenovani izvor pomenutog lista.

Mediji u Srbiji pišu da su u policiju privedeni Sloba Vasić i brat njegove djevojke Đorđe J.

Navodno su na saslušanju u policiji svaljivali krivicu jedni na druge. Brat i Slobina djevojka su u policiji tvrdili da ih je on napao, te da su se oni samo branili, a pjevač je tvrdio da se dogodilo suprotno.

Sada se u medijima pojavio i snimak navodnog privođenja popularnog pjevača.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!