Sport

Ranijeri optužio Lacio za namještanje

Trener Rome Klaudio Ranijeri (67) napravio je šou na konferenciji za novinare uoči utakmice Rome i Đenoe.

Jedan italijanski novinar pitao ga je da li se boji da bi Lacio mogao igrati lakšim intenzitetom protiv Atalante koja drži četvrto mjesto i bori se za Ligu šampiona s Ranijerijevim klubom, a trener Rome neočekivano je ispalio:

Loading...

“Oni su već to radili. Pustili su Interu 2010. godine”, rekao je Ranijeri i uzburkao javnost u Italiji.

Podsjetila je ta atmosfera među Italijanima na čuveni “Kalčopoli”, aferu koja je 2006. potresala italijanski fudbal, a rezultirala je Juventusovim izbacivanjem u drugu ligu.

Vrlo brzo je uslijedila reakcija iz prozvanog tabora.

“Liga bi trebalo da interveniše momentalno na ove riječi, koje su ozbiljne. To bi mogao da izjavi neki navijač, ali nikako klupsko lice. Neki navijači Lacija su govorili da je Roma pustila posljednje dvije utakmice, ali nikome iz kluba ne bi palo na pamet to da izjavi”, rekao je portparol Lacija Arturo Diakonale.

Roma za Atalantom zaostaje jedan bod i sanja Ligu šampiona, a Lacio je osmi sa četiri boda manje od Atalante. Čudno je da Ranijeri upire prstom u Lacio jer i oni u nekom ludom raspletu četiri kola prije kraja mogu da ugrabe to četvrto mjesto.

Čini se da je Ranijeri samo htio da podbode ljutog gradskog rivala, a pitanje je hoće li sve ostati samo na riječima ili će Lacio preduzeti pravne korake protiv iskusnog italijanskog trenera.

(24sata.hr)

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!