Politika

„VRATIO VJERU U SDS“ Paljani kandidovali Milana Miličevića za predsjednika stranke

Opštinski odbor SDS Pale kandidovao je Milana Miličevića za predsjednika ove stranke, jer je, prema mišljenju članova ovog odbora, riječ o kandidatu koji svojim autoritetom može obezbijediti neophodno jedinstvo i SDS-u vratiti dostojanstvo i ugled.

Miličević je predsjednik Glavnog odbora SDS-a i načelnik opštine Teslić.

Loading...

– Miličević je, kao apsolutni pobjednik na nedavno održanom referendumu o opozivu načelnika opštine Teslić, vratio vjeru u SDS i pokazao nesporan autoritet koji uživa među građanima – saopšteno je iz Opštinskog odbora SDS Pale.

Današnjoj sjednici Opštinskog odbora, na kojoj je data jednoglasna podrška Miličeviću, prisustvovala je i član Glavnog odbora SDS Sonja Karadžić Jovičević, navodi se u saopštenju.

Predsjednik SDS Vukota Govedarica izjavio je nedavno, nakon sjednice Glavnog odbora stranke, da su on, Milan Miličević i Mirko Šarović mogući kandidati za predsjednika stranke koji će biti biran na Skupštini SDS.

Govedarica je naveo i da će Skupština SDS biti održana do sredine juna.

Izvor

Ključne riječi
Loading...

Komentariši

Za napredne opcije komentarisanja, možete se prijaviti
avatar
  Obavještenja  
Obavijesti me o
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!