Politika

Milan Kovač predsjednik GO Ujedinjene Srpske u Trebinju

TREBINJE – Milan Kovač novi je predsjednik Gradskog odbora Ujedinjene Srpske u Trebinju, odlučeno je na izbornoj skupštini trebinjskog odbora.

Kovač je rekao da je Skupština danas izabrala i 25 članova Gradskog odbora i delegate koji će prisustvovati svečanoj Skupštini Ujedinjene Srpske 19. maja u Banjaluci, kada će biti birani novi predsjednik stranke i Glavni odbor.

Loading...

On je dodao da je današnjim izborom predsjednika stranke i članova Gradskog odbora Ujedinjena Srpska u Trebinju završila unutarstranačke izbore.

Kovač je istakao da je u protekla dva mjeseca Ujedinjenoj Srpskoj pristupilo više od stotinu novih članova i izrazio nadu da će u narednom periodu postati prepoznatljiva politička snaga ne samo u Trebinju, nego i šire.

Potpredsjednik Ujedinjene Srpske Milan Petković rekao je da novoformirani Gradski odbor u Trebinju čine pretežno mladi ljudi, te da ova stranka može biti ponosna na ovu organizaciju.

“To su pretežno mladi ljudi koji imaju određena politička iskustva, ali i energiju za promjene, da donesu nešto novo, bolje, Trebinju i cijeloj Hercegovini”, istakao je Petković.

On je napomenuo da ova stranka sada ima formirane odbore u skoro svim opštinama i gradovima Republike Srpske.

Ujedinjena Srpska u Skupštini grada Trebinja ima tri odbornika.

U Trebinju su danas otvorene i prostorije Gradskog odbora Ujedinjene Srpske.

(SRNA)

Ključne riječi
Loading...

Komentariši

Za napredne opcije komentarisanja, možete se prijaviti
avatar
  Obavještenja  
Obavijesti me o
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!